Ansökan till yrkeshögskola HT 2024

Läs instruktionerna noggrant innan du fyller i formuläret.

Nu är anmälan öppen till Rädda Barnens kurs i Traumamedveten omsorg (TMO) för HT 2024. Kursen ger 30 yrkeshögskolepoäng. För att ansöka till kursen behöver du ha en godkänd gymnasieexamen, relevant yrkeserfarenhet och pågående anställning vid HVB-hem. Relevant yrkeserfarenhet är minst ett års anställning vid HVB-hem på minst 50%.

Din ansökan

Steg 1. För att ansöka till kursen, var god fyll i detta formulär med fullständiga uppgifter. Kryssa endast i rutorna om gymnasieexamen och relevant yrkeserfarenhet om du uppfyller kraven. 

Steg 2. När du har fyllt i detta formulär och tryckt "Skicka" kommer du få ett bekräftelsemejl till den mejl du angivit. Vänligen följ instruktionerna i mejlet för att ladda upp intyg som visar på godkänd gymnasieexamen och arbetsgivarintyg.

Din ansökan är fullständig vid korrekt ifyllande av anmälningsformulär och uppladdning av efterfrågade intyg senast den 15 augusti klockan 23.59. 

Antagningsprocess

Vid fler mottagna ansökningar än antal tillgängliga platser sker ett urval utifrån relevant yrkeserfarenhet där de 25 sökande med längst erfarenhet inom relevant område får erbjudande om plats. Det är därför viktigt att du genom uppladdade intyg visar vad du har för erfarenhet.

Ansökningar kommer att hanteras efter sista ansökningsdatum (15 augusti) och antagningsbesked kommer att kommuniceras via mejl kort därefter. 

---

Vi på Rädda Barnen ser fram emot att ta del av din ansökan. Vid frågor, vänligen kontakta utbildning@rb.se

Kontaktuppgifter

Jag har en gymnasieexamen och relevant yrkeserfarenhet.