Kölista till Första hjälpen/HLR BARN

Detta tillfälle är fullbokat, men du kan sätta upp dig på vår kölista. Anmäl dig nedan så meddelar vi dig om du får en plats.

Kursen syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper i livräddande första hjälpen till barn inklusive hjärt-lungräddning.

I våra kurser ingår mycket praktisk övning. Vi rekommenderar därför oömma kläder.

OBS! Vi älskar barn, men just i det här sammanhanget vill vi att barnen stannar hemma. Detta för att vi ska kunna fokusera helt på kursinnehållet. Vi hoppas på er förståelse! 
 
Plats: Hindås
Startdatum och tid: 2023-02-16 18:30
Slutdatum och tid: 2023-02-16 21:45

När du deltar på en kurs för Svenska Röda Korset erbjuds nya medlemmar ett års gratis medlemskap. Ett enkelt sätt att stödja världens största organisation som jobbar i kris och konflikt. För att ta del av detta, välj alternativet JA i rullistan och ange ditt personnummer samt adress.

 

Genom att ange dina uppgifter godkänner du att du kan bli kontaktad av Svenska Röda Korset samt att vi, vid kurser finansierade av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), delar uppgifterna med MSB om myndigheten så begär. Svenska Röda Korset värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Du kan läsa mer 

på  https://www.rodakorset.se/personlig-integritet/

 

 

Vid behov kan dina kontaktuppgifter delas med kursarrangören.

Deltagare
För statistik behöver vi veta:
 
Kostnadsfritt medlemskap i Svenska Röda Korset
 
Målgrupp