Anmälan till Första hjälpen/HLR Vuxen

Just nu är det 7 anmälda av max 15 platser, varav en plats är för vår statistik.

Kursen syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper i livräddande första hjälpen inklusive hjärt-lungräddning.

I våra kurser ingår mycket praktisk övning. Vi rekommenderar därför oömma kläder.

På våra kurser är det fullt upp och vi behöver hela kurstiden tillsammans för att nå kursmålen. Efter att kursen har startat är det inte säkert att vi har möjlighet att släppa in dig. Kom därför i god tid innan kursen startar! 

OBS! Vi älskar barn, men just i det här sammanhanget vill vi att barnen stannar hemma. Detta för att vi ska kunna fokusera helt på kursinnehållet. Vi hoppas på er förståelse! Plats:

Badplatsföreningen i Lädja, adress meddelas senare.


Lammhult

Startdatum och tid: 2024-08-24 09:00

Slutdatum och tid: 2024-08-24 12:15

När du deltar på en kurs för Svenska Röda Korset erbjuds nya medlemmar ett års gratis medlemskap. Ett enkelt sätt att stödja världens största organisation som jobbar i kris och konflikt. För att ta del av detta, välj alternativet JA i rullistan och ange din adress

Genom att ange dina uppgifter godkänner du att du kan bli kontaktad av oss. Svenska Röda Korset värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Du kan läsa mer på  https://www.rodakorset.se/personlig-integritet/


Denna kurs finansieras av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). De kräver att vi registrerar personnummer på alla deltagare samt att vi delar uppgifterna med MSB om myndigheten så begär. 

 

Vid behov kan dina kontaktuppgifter delas med kursarrangören.


Deltagare
Personnummer eller LMA-nummer. Vill/kan du inte uppge, skriv "kan ej uppge". MSB som finansierar kursen vill ha dessa uppgifter.
För statistik behöver vi veta:
 
Kostnadsfritt medlemskap i Svenska Röda Korset
 
Målgrupp
Loading...