Systematiskt brandskyddsarbete SBA

Ansvar, brandskddsorganisation, tekniskt brandskydd, risker, nödläge.

Kursinnehåll

På utbildningen i systematiskt brandskyddsarbete får du grundläggande kunskap för att lära dig hur ni ska arbeta för att skapa ett bra brandskydd i er verksamhet/på er arbetsplats. Vi pratar om ansvar för brandskydd, hur du kan bygga upp en brandskyddsorganisation och hur du ser till att ditt tekniska brandskydd alltid är fungerande. Du får också lära dig mer om brandrisker och om hur ni ska hantera ett nödläge.

Kursen omfattar 3,5 timmar innehållandes: Ansvar, brandskyddsorganisation, tekniskt brandskydd, risker, nödläge.

Avbokning


Om du får förhinder behöver du avboka din plats med uppgifter som du hittar i din bokningsbekräftelse. Observera att avbokningen ska ske minst 7 dagar innan kursstart, annars debiteras fullt pris.
Vill du avboka kurstillfälle klicka här. Vid för få anmälda kan ett kurstillfälle ställas in, detta meddelas i god tid.


Boka flera personer


Du kan ange flera personer i samma bokning. Observera att det inte är möjligt att abonnera ett helt kurstillfälle. Om du har särskilda önskemål för din organisation, kontakta extern.utbildning@sbff.se 


Kontakt


Behöver du komma i kontakt med oss skicka ett mejl till extern.utbildning@sbff.se och beskriv ditt ärende.

Målgrupp

Utbildningen är lämplig för dig som arbetar i en företags-/verksamhetsledning, är brandskyddsansvarig eller är utsedd att göra kontroller av det interna brandskyddet i en enklare verksamhet. Det är inget krav men vi rekommenderar att utbildningen kombineras med en grundläggande brandskyddsutbildning.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Kommande tillfällen

Huddinge

Huddinge brandstation
2024-05-23 13:00 - 16:30
8 platser kvar

Södertälje

Södertälje brandstation
2024-05-29 13:00 - 16:30
4 platser kvar